What Are the Most Common Symptoms of overuse

een moderne revalidatie fysiotherapie vrouw werknemer met klant - fysio stockfoto's en -beelden

De symptomen van overmatig gebruik zijn talrijk. Het kan pijn, benauwdheid, pijn en zelfs burn-out zijn. Weet jij wat de meest voorkomende zijn?

• Blessures: normaal gesproken verstuikingen, verrekkingen en spiertrekkingen • Gewrichtsafbraak: reumatoïde artritis, jicht, lupus en zelfs nierinfecties • Vermoeidheid: weefseldegeneratie, vooral met de leeftijd, veroorzaakt vermoeidheid • Symptomen: hoofdpijn, migraine, gewrichtspijn, nekpijn, tendinitis en zelfs rugpijn• Misselijkheid: keelontsteking, bronchitis en zelfs longontsteking• Spijsverteringsproblemen: opgeblazen gevoel, gas en indigestie

Ons lichaam is geweldig in het genezen van zichzelf en pijn in de vorm van slijm is bijna onbestaande. Om pijnverlichting te bereiken, moet u weten hoe u de oorzaken van uw pijn kunt identificeren en voorkomen dat deze opnieuw optreedt. Hoewel fysiotherapie nuttig kan zijn, moet u ook weten hoe u uw blessure kunt voorkomen en ervoor kunt zorgen dat u niet terugkeert naar de blessure zonder de hulp van uw personal trainer.

Het is belangrijk om te weten dat het lichaam tijd nodig heeft om te herstellen. verstuikingen, verrekkingen en spiertrekkingen hebben minstens 6-8 weken nodig om te genezen. Het is nog moeilijker om onze spieren, die al honderden keren zijn gebruikt, te genezen. Je moet de hoop niet verliezen als je al pijn hebt door een verrekking of een verrekkingsblessure. Een persoonlijk behandelplan dat de scheur in uw kern herstelt, helpt de ontsteking te verminderen en de pijn te verlichten. Goede rust maakt ook deel uit van dit genezingsproces.

beeldmateriaal is erg nuttig tijdens herstel. vreselijke ervaringen kunnen ons met negatieve emoties achterlaten, daarom moet je jezelf altijd verbeelden. Visualisatie is een zeer krachtig hulpmiddel dat u helpt om met uw huidige situatie om te gaan en tegelijkertijd alle positieve energie te regenereren.

Fysiotherapie speelt zeker een grote rol bij de behandeling van de blessure. Tijdens de eerste paar weken na het letsel dient u het behandelplan zo goed mogelijk te volgen. Gedurende de komende paar maanden zou u uw aanwezigheid moeten laten voelen in uw normale routine. U moet uzelf niet gestrest of proberen te haasten en ervoor zorgen dat u goed rust tijdens de behandeling. Als u een goede en ontspannen levensstijl aanhoudt, hoeft u geen fysiotherapie te ondergaan. U zult uiteindelijk in staat zijn uw gewrichten en spieren normaal te bewegen.