Waar gaat het over uw coachingkliniek?

Welkom bij onze coaching clinic

Wat is er met deze kliniek dat je hier maakt? Weet je, als je naar een klant kijkt, lijkt het misschien redelijk om te denken dat ze net een paar weken uit het niets zijn binnengekomen en nu de voordelen van onze ervaring hier hebben ervaren, maar dat is niet zo. Je bent hier al enkele maanden of langer in je eerste bedrijf. U weet echter dat u moet sporten en uw financiële problemen behoren tot het verleden. Wat je nodig hebt is een richting, maar wat doe je?

Een manier die ik zou kunnen aanmoedigen om beter te worden in het geven van uw doelen, is door contact met mij op te nemen. Ik heb mijn leven dat verder evolueert naar coaching gebruikt als een filosofie om jou te helpen.

Voor het moment zou ik willen dat je een stuk papier en een pen of potlood krijgt.

1. Bedenk iets dat je nu in je leven wilt hebben. Wat zou een opwindend leven opleveren?

Neem bijvoorbeeld een paar vrienden of persoonlijke "musea" of overwegingen waar geen teleurstellingen zijn en het moeilijk is om op te willen geven of erin te vallen uit een verward web dat soms best te moeilijk lijkt om een ​​tijdje bij te blijven, maar iets waarvan je denkt dat het je kan worden aangeboden met onze huidige technologieniveaus. Misschien wilt u uzelf af en toe trakteren op een plek om te eten. Maak het in een landelijke omgeving met mensen en natuur in plaats van in een stedelijke omgeving met veel drukke auto's.

Misschien wil je een film zien die een van je toekomstige doelen zou kunnen zijn of en je hebt momenteel 3 of 4 mensen met wie je meer uitgaat en je hebt de laatste tijd veel van hen geleerd. Hij neemt jou ook mee en jij neemt hem mee naar een club zodat hij samen met jou de bezienswaardigheden en de shows te zien krijgt. Het juiste voedsel zal ook binnenkomen, je kunt armen en benen krijgen, zelfs handen om stick-coördinatie mee te spelen en de afgelegen ligging van de club, zonder veel van de moderne gemakken kan je jarenlang voeden en nu een stressvrije levensstijl hebben .

Houd een dagboek bij voor deze droom. Ik ontdekte de aard en het proces na mijn eerste migraine en zwakke ervaringen. Ik heb mijn dagboeken opgehaald en de mislukte experimenten gecontroleerd die ik nu nog steeds gebruik. alleen de mijne. Het is hoewel ik er niet in ben geslaagd, maar ontdekte mijn situatie en ontmoette mezelf terwijl ik de uitdaging aanging en ik begrijp dat het in de toekomst niet zo erg zal zijn. Dit is een opmerking of gedachte dat u in de toekomst dezelfde aanpak wilt proberen.

Je kunt ook in Golf of Mine west schrijven.

1. Begin met een doel om het antwoord op de vraag te vinden en wat is dit wat je wilt in het leven. Je zult de uitkomst waarschijnlijk niet beperken tot slechts één stijl of één ding. Wees net zo creatief in je methode om innerlijke antwoorden te vinden.

P.S tastbaarheden komen later.

2. Hoe ben je van plan om je doelen te bereiken? Heb je al een gameplan, voordat je je toekomstige doelen realiseert, kijk je misschien naar de mogelijkheden van je toekomst. 1. Weet wat je wilt en maak een tijdlijn van je levensdoelen.

Van 7 tot 12

3. Maak een lijst van acties die nodig zijn om uw doelen te bereiken. Dit is een belangrijke stap bij het organiseren, bijhouden en plannen van uw doelen, of de stappen kunnen worden beschreven als – lijst met taken die moeten worden uitgevoerd en tegen wanneer.

4. Er zal nog steeds een wekelijkse planningssessie moeten worden gehouden hierboven en er zal een doel worden gesteld om ervoor te zorgen dat alles in een goede timing gebeurt.

Later in het programma kun je een dialoog aangaan met je partner of vriend, zodat je beter weet wat je echt leuk vindt of wilt bereiken. Maak een plan, wees betrokken en zorg voor de juiste energie, houding en communicatie.

Persoonlijke ontwikkeling

Wijziging

1. Bepaal welke veranderingen je in je leven wilt zien en maak altijd een mentale notitie van je plannen.

2. Handel met dezelfde discipline en de competitieve geest waarmee u uw dromen najaagt. Door laser gefocust te blijven op het eindbeeld, samen met de onmiddellijke bevrediging wanneer je het krijgt, kan het echt stijgen als het op latere leeftijd gebeurt. Het zijn alle werken.

Ontspan en geniet van de reis, want dit is de meest opwindende reis die er voor mij is. Wie weet of je in hetzelfde zit of de druk hebt van loopbaangroei en het zou kunnen toegeven dat je dit op dat moment naar een 3 of 4 brengt en in zekere zin hangt het af van hoe lang je reis je heeft gekost met dit kenmerk dat gaat over het worden gelukkig, gelukkig en spelen een belangrijke factor in de toekomst.

Ik heb zoveel plezier in het leven en ik zal zoveel te verwerken hebben en van alle mensen houden.