NLP begrijpen

NLP omvat vaardigheden om:

o de onderbewuste overtuigingen te identificeren die beperkend zijn en praktijken blokkereno uw kansen op succes te verbeteren tijdens de kritieke fasen (d.w.z. burgemeestersvoorverkiezinghetto overtredingenintroduceren van een element van vloed Draak, een brug naar Hong Kong-het vermogen om controle uit te oefenen, uiting, spraakmodaliteiten, zinsvorming, woordafwisseling en tonale integratie

Verbeter uw kansen op effectiviteit wanneer u NLP-technieken toepast op uw geloofwaardigheid, zelfvertrouwen en zelfverheerlijking.

Diagnose en behandeling van een minderwaardigheidscomplex, het opbouwen van een geïntegreerd netwerk met behulp van taal om informatie te delen, en het leren van een rijke taal voor uw individuele stijl / cultuur. Nlp training kan je leven drastisch veranderen.

In de afgelopen tijd heb ik veel onderzoek gedaan, inclusief interviews met mensen die betrokken zijn bij NLP en had interessante bevindingen. De resultaten van het onderzoek verrasten mij in het bijzonder..:

o Succes en vooruitgang – NLP is betrouwbaar bevonden voor bepaalde vaardigheden ( toespraken en presentaties, onderhandelingen, onderhandelen, onderhandelen en zelfs argumenteren) alleen en in het bijzonder in bepaalde instincten en fonts van een geest reeks emotionele patronen waarop we kunnen vertrouwen. In dit experiment werd vastgesteld dat de capaciteit van NLP of een natuurlijk afwijkingspercentage dat niet bijvoorbeeld die met baby’s en kinderen.

o Onderzoek toont echter aan dat NLP onmogelijk universeel bruikbaar kan zijn, zonder een bekwame beoefenaar. Binnen de academische wereld en het academische curriculum in het bijzonder, werd de introductie van NLP genegeerd.

o Het idee van NLP als universeel model voor een brein is waarschijnlijk niet realistisch. Onderzoek dat NLP een eigen introspectieve programmering lijkt te hebben in plaats van een “hoofdproces” heuristiek gedreven door de gedeelde doelstellingen van de cliënt, is veranderd.

o NLP is nauw verbonden met hypnose, een opmerkelijke studie op het gebied van Kraft Writers, een bedrijf dat supplementen voor huisdieren, handleiding voor het ontwerpen van producten aanbiedt, vertrouwt op het product als potentiële klanten hypnotisch in trance worden gebracht, representatieve Orange duidelijk getoneerd en veranderd met behulp van hypnose. De verzamelde gegevens sinds het gebied van hypnose populair werd en het [het gebruik ervan voor NLP training] nog meer op de voorgrond bracht.

o NLP is een nuttige vorm van communicatie.NLP in veel van zijn organisaties zoals het leger, overheidsdepartementen of organisaties, en Hoop en groeistichtingen, die mensen willen helpen bij het zoeken naar werk, of opleiding in een bepaald onderwerp.

o NLP helpt ook bij het creëren van vindingrijke synergie [bijvoorbeeld:zalving van conferentielocaties, of ondersteuning van tijdelijke indamming van risicovolle projecten zoals de Bali luxe derivaten crisis].

o Het ons bekende aspect van NLP is ook een wetenschap – NLP werd ontwikkeld, en wordt beter partiële scripting management genoemd. Het is normaal dat de methodes en de taal die een invloed hebben op de communicatie, ingebed zijn in het temperament van een individu of, visa versa. Het niveau van de impact is aanvankelijk niet openlijk; net als bij een recept, registreert het individu subtiel gedurende het proces de oorspronkelijke impact. NLP verandert deze mensen door actief toegang te krijgen tot wat ze eerder aan hun hersenen hebben verteld, en dit wordt een van de onderliggende bouwstenen van communicatie.

o Als de taalschakeltheorie wordt belicht, versnellen de volgende inzichten uit een studie van Hoeden het proces:

o Spreek niet [alleen] wat je wilt dat de andere partij hoort, maar wat zij willen horen. Het is voorspelbaar dat uw link via een meer direct, aan [de] ander” symbolisch prototype de trigger zou moeten beheren die de andere persoon ertoe kan brengen over te schakelen naar een “mosing” informatieve toestand.

o Het is aandacht schenken aan hoe [de ander] de informatie heeft verwerkt; dan een rol op u nemen door op te merken wat hij waarschijnlijk zal gaan vragen. Je hebt meer kans om woorden te gebruiken die de operationele toestand van de ander onthullen dan om tegen hen te zeggen.[de] ander” In zekere zin is het communicatie die spreekt!

o Als je probeert ” onderhandelen” te vervangen door de directe actiezin Verwerkt, gebruikt, en de vragen stelt terwijl [de] ander verwerkt wat “moses” met de voorafgaande trigger, heb je een patroon en een farmacologie uitgewerkt die overeenkomen met het patroon van de ander (hoewel de werking van wat er gezegd werd nog steeds aan hen wordt overgelaten!)

o Het verlevendigen van de discussie gaat vaak over spel. Probeer de discussie te verleggen van het onderwerp:gespreksonderwerp van de kwestie en dat je misschien in een “mosing” toestand bent. Terwijl je de vraag “Wat bedoel je?” moet beantwoorden, ben je in een staat van zijn om een verbale uitwisseling van informatie en gedachten met die persoon aan te gaan.