Hoe gevoelig te zijn

Je bent je er nu van bewust dat je overgevoelig bent, je bent je ervan bewust dat je heel vaak gevoelig kunt zijn, en je bent je ervan bewust dat het een uitdaging kan zijn om ermee om te gaan.

Gebruik makend van de metafoor van een voetbalcoach, daagt de overgevoeligheidcoach je uit om je bewust te zijn van jezelf. Overgevoeligheid is niet iets wat je hebt. Het is iets wat je bent. Om je bewust te zijn van jezelf als persoon, moet je leren hoe je je Sterke en Zwakke punten kunt identificeren. Wat zijn je sterke punten? Waar ben je zwakker in? Welk deel van je leven, of je identiteit, zit onder.*

*Het woord identiteit en het woord Hoog sensitieve personen zijn erg vervormd in onze maatschappij, ze zijn verkeerd. Je bent geen persoon met herkenbare sterktes en zwaktes. Je bent meer dan dat. En het is belangrijk om dit te begrijpen. Als je valse weerstand biedt, verandert de identiteit die je jezelf voorhoudt dagelijks en je kunt niet controleren hoe je gedachten en identiteit vorm krijgen.

Veel mensen drukken op zelfvernietigingsknoppen, denken dat ze sterk zijn, of snel, of sterk, zonder rekening te houden met hun interne conversatie. Er is een echt proces gaande dat omgaat met hun problemen op het moment dat het gebeurt; zelfpraat.*

Als je in therapie bent gebeurt er zelfpraat. Als je problemen hebt om met een andere therapeut te praten, denk dan na over de gebieden waarin je kwetsbaar kunt zijn en jezelf kunt beschermen, en werk aan die gebieden.

Schuld en schaamte zijn zeer krachtige middelen om je identiteit te controleren. Als je je richt op vals spel, schuld of falen, kun je echte verandering en vooruitgang voorkomen.

Mensen zeggen verschrikkelijke dingen over anderen. We doen het allemaal om anderen te kwetsen. Sommige mensen hebben schuldgevoelens waar ze zich niet volledig bewust van zijn. Andere mensen hebben iets goed. Dus wees eerlijk en kwetsbaar. Begin een relatie te ontwikkelen met je geheelde zelfpraat. Dit is de sleutel tot alles.

*Heb je al gezegd dat je anderen kunt helpen?

Kom uit je comfort zone. Word intens met waar je nu mee bezig bent. Werk dan naar binnen, niet denken hoe je je zult voelen tot je aan de andere kant bent.

*Hoe werk ik met mensen die niet meer bij me willen zijn. Het kan heel therapeutisch zijn om een geliefde te helpen los te komen van waar ze mee te maken hebben, vooral op emotioneel gebied.

*Hoe ik cli├źnten help hun denken te transformeren* van moment tot moment, van gedachte tot gedachte, om weer hun eigen persoon te worden, en een vat te worden voor het proces. (Geen lid van een kerk die Syn bezoekt, niet verbonden aan een spiritueel/cultureel/athe├»stische organisatie, niet verbonden aan een groep in een kerk-massagespreker/persoonlijke trainer, etc.)

bishastiness, imperfectie Premiums, et al. geven een verkeerd beeld van wat het betekent om een mens te zijn. (Mensen zijn zichzelf onder die beschrijving. Maar wanneer het voor jou onmogelijk wordt om je te verhouden tot je werk en ervaring zoals die waren voor je ziekte, dan is het tijd om je identiteit en wat je te bieden hebt opnieuw te evalueren).