Het Duurste Bruiloft Boeket

Exotisch duur

Als het op Rouwboeket Den Bosch aankomt, kun je kiezen voor het soort dat 80.000 euro kost. Het duurste trouwboeket kan meer dan twee keer het gemiddelde gewicht van de voorbeeldbloemen wegen. Een trouwboeket dat slechts twee centimeter lang is en 105 gram weegt, is echter heel goedkoop in vergelijking met een doorsnee boeket met een gewicht van 300 gram.

Historisch plezierig

Valentijns bruidsboeketten en boeketten die bestaan uit rode en witte bloemen kunnen erg duur zijn omdat rozenblaadjes nog steeds veruit de populairste bloemen van Valentijnsdag zijn. Ook zijn vanille rozen de meest bekende bloemenkeuze om uw boomgaarden zonder moeite mee te overspoelen. Voor de rode en witte boeketten zijn stijlen als Milky White en Magnolia Red het meest modern.

Energiedrank onmisbaar

In Scandinaviƫ worden feestdagen als Kerstmis en Nieuwjaar gezien als energiedrankjes, goed voor de energie en andere dergelijke gezondheidsboosts. Veel cadeauwinkels verkopen energiedrankjes voor bruiloften. Deze omvatten drankjes zoals Russian Fire, Bacardi, Red Bull, Manuka, enz. Echter, als u van plan bent een kleinere bruiloft de meest energie drank die u kunt nemen is Zweedse Bitter.

Leg een voorraadje aan

Als je altijd vertrouwt op automatisch verkrijgbare racekaartjes, bestel dan jaren vooruit, want de data kunnen veranderen. Om teleurstelling te voorkomen, koop je een ticket zo vroeg mogelijk. Het nadeel is dat als een evenement gewoon verdwijnt zoals Griekenland tien jaar geleden heeft meegemaakt, dergelijke tickets uiterst kostbaar worden.

Waterpakketten en snacks

Water is een andere redder in nood voor alcoholverslaafden, maar ze vergeten wel eens dat te veel water drinken uitdroging veroorzaakt. Het klinkt misschien erg Humbug, maar als je van plan bent veel te dansen op de bruiloft, is het meenemen van een extra druppel water essentieel voor je gezondheid.

Nootmuskaat sijpelt diep door

Ooit dacht men dat je meer kans had om te sterven door te verdrinken in een bak met vanille-ijs dan door een enkele hit van Ecstasy te nemen. Maar bij de meerderheid van de 16 miljoen mensen die dat elk jaar doen, blijft de voornaamste doodsoorzaak verdrinking.

Scheerschuim!

Het is niet goed om dit jaar met de kerstgasten van de familie uit je dak te gaan en te veel te drinken, je kunt immers maar net zo goed tegen lichte drankjes als tegen alcohol. U moet iedereen opvrolijken, iedereen kussen, grapjes maken, dansen op gasverlichte stoelen, maar wees gewaarschuwd dat u niet het speklapje mag uitkiezen voor het jonge liefdesvertoon.

Huil een beetje op het einde

De meesten van ons hebben heel wat afgelachen. Onze eerste oprisping breekt je hart. Als je ouder bent dan 40, is de ware lijdensweg van het verlies van iemand van wie je houdt niet uit te spreken, maar iedereen is het erover eens dat je niet mag huilen tijdens de huwelijksceremonie.

Wijnglazen en -bekers voelen prettig aan