De rol van een ghostwriter

mediator

Wanneer u een probleem hebt dat u wilt oplossen, wilt u een professional die u kan helpen het probleem op te lossen zonder dat u elk element van het probleem afzonderlijk hoeft aan te pakken. De rol van een mediator is om u te helpen een aanvaardbare oplossing te bereiken zonder dat u specifiek hoeft te zeggen welke van uw doelen niet zijn bereikt. De professional die u bij uw advocatenkantoor inhuurt om u te helpen uw conflicten op te lossen, wordt een bemiddelaar genoemd. Om het eenvoudiger uit te leggen – het is als een ingehuurde adviseur, behalve dat uw wettelijk verantwoordelijke persoon, of tegenstander, niet de uiteindelijke beslissing neemt.

Het is duidelijk dat deze woordvoerder, de bemiddelaar niet jullie eerste raadgever zal zijn. Zij zullen hier niet al uw advies geven. Ze zullen in wezen een soort adviseur zijn, maar ze zullen geen advocaat voor u zijn. Elke kant zal altijd een advocaat hebben, en de professional die u kiest voor uw oplossing zal verantwoordelijk zijn voor de oplossing van elk element van het probleem – ego, ego-zelf, en onbekwaamheid. Elk element is even belangrijk voor de oplossing.

Elk element moet afzonderlijk worden aangepakt – ego, zelf, en nalatigheid.

Ego is duidelijk de grootste strijd, en die kan niet door een professional alleen worden opgelost. Als je professioneel besluit om bijvoorbeeld aan element “zelf” te werken, zal hij met je zelf werken en je helpen je wrok en negativiteit op te lossen. Als hij niet in staat is je tot een gezond niveau van zelfkwelling te brengen, zul je achterblijven met onopgeloste woede. Dit zal u vanaf dat moment blijven achtervolgen en zal hem verhinderen met succes met u te werken.

Zelfzorg gaat niet alleen over tastbare resultaten, in de vorm van betere voeding, zelfverbetering of fitness. Je zult je eigen psycholoog-achtige innerlijke stem moeten aanspreken om je te helpen je gewenste doel te bereiken. Psychotherapie werkt niet altijd, en inzicht in je innerlijke zelf is het begin van het bereiken van je gewenste doel.

De rol van de bemiddelaar is om beide partijen ervan te verzekeren dat ze gehoord zijn. Als u schaamte en schuldgevoelens hebt, zult u met uw therapeut moeten samenwerken om over die emotionele oppervlakken heen te komen. Als u de suggesties van uw therapeut afwijst, kan hij het gevoel krijgen dat u de therapie niet serieus genoeg neemt, en u vertellen dat het enige waar uw partner zich op zal richten is ervoor te zorgen dat u niet terugvalt in uw oude destructieve patronen.

Een professionele bemiddelaar kan u helpen uw meningsverschillen met uw therapeut en met uzelf op te lossen. Welke van deze professionals u kiest zal afhangen van uw therapie aanpak, uw pathologie, en uw wensen.